Word Lid!

Hoe word ik lid en welke kosten brengt dat met zich mee?

Lid Worden

Voor wie?

Iedereen die allergiepatiënt en/of gezinslid van een allergiepatiënt is kan lid worden van de Vereniging van Allergie Patiënten.

Wat kost het:

Het lidmaatschap bedraagt € 25,00 per jaar. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar.

Wat krijgt u:

Ieder lid krijgt 4 x per jaar het verenigingsblad toegestuurd, bovendien kunt u kosteloos deelnemen aan de lotgenotencontactavonden en symposia die de vereniging organiseert. Natuurlijk kunt u ook altijd voor vragen over allergie, en alles wat daarbij hoort, bij ons terecht.

Indien u nu lid wordt, krijgt u na betaling van de contributie, gratis het boekje Tips van Yola (praktische adviezen bij allergie en eczeem) toegezonden met een winkelwaarde van €9,95.

Vergoeding lidmaatschap:

De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden het lidmaatschap van de patiëntenvereniging. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw zorgverzekering of klik op de volgende link.

Hoe word u lid:
Vul het formulier in door hier te klikken:

Of u kunt schrijven naar onderstaand adres:

V.A.P.
1949 ZG Wijk aan Zee

DEEL DEZE PAGINA!

Vereniging van Allergie Patiënten (V.A.P.)
1949 ZG Wijk aan Zee

Mail & Telefoon
Email: info@allergievereniging.nl
Telefoon vanuit Nederland:
Telefoon vanuit Buitenland:
+ (31) 6-11456100

Bedankt voor het versturen!

VOLG ONS