Allergievereniging.nl - Informatie Sites

Sites met overige informatie en links

Allergievereniging.nl - Informatie Sites

Allergie.startpagina.nl

De allergiepagina is een zo compleet en actueel mogelijke pagina over alle zaken rond allergie! Van aandoeningen tot oplossingen en ervaringen.

Allergieplein.nl

Dé ontmoetingsplaats voor mensen met een voedsel allergie of voedselintolerantie.

Allergie.startkabel.nl

De beste linkverzameling over allergie. http://allergie.startkabel.nl heeft reeds gevonden wat jij zoekt!

Allergie.beginthier.nl

Grote verzameling links over allergie.

Eczeem

Weten kan pijn verzachten. Eczeem bij baby's en jonge kinderen. Hulp voor en advies aan ouders en verzorgers.

Thuiszorg-gids.nl

De Thuiszorg Gids is bedoeld voor mensen die thuis hulp of begeleiding nodig hebben bij de huishouding, verzorging of verpleging. Dat kunnen ouderen zijn, mensen met een chronische ziekte of handicap.

Keuze.nl

Onafhankelijke zorgverzekering vergelijker, zorgverzeke-ringen vergelijken op basis van de premie, kortingsacties, prijs/kwaliteit verhouding, vrije zorgkeuze, vergoedingen en medische acceptatie.

Independer.nl

Independer.nl wil een betrouwbare partner zijn bij het nemen van belangrijke beslissingen. Dat doen zij ondermeer door een veelheid aan data terug te brengen tot praktische informatie die aan de consument gepresenteerd wordt.

Gezond24.nl

Gezond24.nl is de portal van de Nederlandse Publieke Omroep met video's over ziekte, gezondheid en lifestyle.

Gezondheidsplein.nl

Onder andere informatie over eczeem, constitutioneel eczeem, zonneallerige, hooikoorst, dermatitis, psoriasis en jeuk.

Overstappen.nl

Zorgverzekeringen vergelijken. Hier kunnen bezoekers zien of ze geld kunnen besparen op hun zorgverzekering en welke behandelingen eventueel vergoed zouden worden.

Handschoenallergie.nl

Handschoenallergie.nl beschrijft de 2 allergievormen welke door onveilig (medische) handschoenengebruik kunnen optreden: latexallergie Type I en allergische contactdermatitis Type IV.

Zorgverzekeringwijzer.nl

Zorgverzekeringwijzer.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite

Instituuthaarengezondheid.nl

De specialiteit van Instituut Haar & Gezondheid is haarkleuring met 100% natuurlijke producten.

Allergiebehandelen.nl

Op deze website vind je informatie over de oorzaken, symptomen en behandeling van anafylaxie.

Pollennieuws.nl

Actuele informatie over pollen, pollenplanten en hooikoorts met videofilmpjes.

Pollenkalender.tv

De eerste Nederlandse pollenkalender met videofilmpjes.

Hooikoorts.tv

Actuele informatie en achtergronden over hooikoorts met videofilmpjes.

Ingrediënten Informatie Nederland

Gezondheid is voor veel mensen een steeds belangrijker thema geworden. Maar wat als “de” gezondheid hapert en je te maken krijgt met een voedselallergie.

Voedselallergie.nl

Al 30 jaar zijn we een patiëntenorganisatie voor mensen met allergische, maar ook met niet-allergische overgevoeligheid.

EHBO.nl

Niemand wil met lege handen staan bij een ongeval. Door te weten wat u kunt doen, kunt u snel iemand helpen.

Ned. Vereniging voor Diëtisten

Zoekt u een diëtist in de omgeving of met extra ervaring op een bepaald ziektebeeld? Gebruik dan de knop 'Vind een diëtist' .

Histamineallergie.nl

Histamine allergie kan verschillende dingen betekenen. Meestal bedoelen mensen die ‘histamine allergie’ zeggen ‘histamine intolerantie’.

Tarweallergie.nl

Bij een tarwe allergie treedt een allergische reactie op wanneer je een tarweproduct eet. Een tarwe allergie uit zich in een verstopte neus, jeuk of darmklachten.

Gezondheidsnet.nl

Nummer 1 in gezondheid. Alles over allergie in verschillende artikelen. Gezondheidsnet is een initiatief van Press Partners B.V in Baarn.

Dietcetera.nl

Hier alles over Maïs allergie. Maïs allergie is een voedselallergie is een vorm van voedselovergevoeligheid. Voedselovergevoeligheid is een overkoepelende term voor overgevoelige reacties op voedingsmiddelen.

Livaad.nl

Zoekt u naar glutenvrije producten ? Uniek in Nederland, Uniek in Europa,
Uniek in de wereld Ruim 35.000 artikelen in een database!

Schoolenallergie.nl

Ernstige allergieën zijn een uitdaging voor zowel ouders als voor het personeel op en de besturen van scholen. Veel scholen en kinderopvang worden geconfronteerd met een stijgend aantal gevallen van pinda-allergie, melkallergie, kippeneiallergie, en andere allergieën.

DEEL DEZE PAGINA!

Vereniging van Allergie Patiënten (V.A.P.)
1949 ZG Wijk aan Zee

Mail & Telefoon
Email: info@allergievereniging.nl
Telefoon vanuit Nederland:
Telefoon vanuit Buitenland:
+ (31) 6-11456100

Bedankt voor het versturen!

VOLG ONS